O meni

Martina Raskaj_web

SAVJETNICA ZA ŽIVOTOPISE I ZAPOŠLJAVANJE

Ja sam Martina i savjetnica sam za životopise i zapošljavanje.

Kroz ruke su mi prošli deseci CV-a i motivacijskih pisama koji nisu donosili rezultate ljudima poput tebe, onima koji traže posao ili žele promijeniti postojeći. Preko 200 zadovoljnih klijenata naučilo je kako bezbolno napisati genijalan CV, izdvojiti se među kandidatima i potaknuti poslodavca da ih pozove na razgovor za posao.

Dobila sam ponude za posao bez da sam uopće poslala CV, u kafiću, zbog bloga na LinkedIn-u, unatoč nezadovoljavanju traženih uvjeta te putem online kampanje u kojoj su se poslodavci javljali meni.

Zahvaljujući bogatom iskustvu te nesvakidašnjim situacijama u traženju posla, želim pomoći i tebi jer znam da željno očekuješ poziv za intervju i e-mail da si upravo ti taj kandidat kojeg  traže. Želim to znanje, iskustvo i savjete otkriti i tebi, kako i TI možeš brzo i jednostavno do pažnje svog željenog poslodavca!

USUDILA SAM SE BITI DRUGAČIJA

Nakon četiri godine rada u jednoj firmi odvažila sam se napraviti zaokret u karijeri i pronaći posao u području marketinga. U samo godinu dana promijenila sam čak 5 (pet!) poslova.

Ideju da napokon pronađem the perfect match poslodavca i posla, realizirala sam u obliku online kampanje „Tražim poslodavca iz snova“. Napisala sam priču o sebi, tko sam i što sam, a portal za koji sam tada pisala me je medijski podržao i proširio glas da tražim posao.

Na taj način sam preokrenula tradicionalan način traženja posla: poslodavci su se javljali meni, a ne ja njima. Potraga, koja me naučila korisnim stvarima, je uspješno završena te i danas radim kao suradnica u marketingu.

MOJ NOVI CV

Moj novi CV nastao je kao posljedica prikupljenog znanja i vlastitog iskusta kroz traženje posla. 2017. godine sam i službeno pokrenula Moj novi CV u obliku Facebook grupe. Danas su tu i službeni web te LinkedIn stranica kao komunikacijski kanali na kojima možeš saznati savjete koji će ti pomoći na putu do tvog posla iz snova.

JOŠ MALO O MENI 🙂

Obožavam putovati i organizirati putovanja. Posjetila sam više od 30 zemalja diljem svijeta.

Po horoskopu sam lav, bila sam počasni gost na svadbi u Indiji s preko 900 uzvanika te sam jahala devu u najvećoj pustinji na svijetu. Zbog dobrog oka mi je fotografija objavljena u putopisnom časopisu, volim uživati u pogledu na more te obožavam čokoladu, pande i koale.

Moji najjači talenti (po Gallup Clifton metodi) su pozitivizam, strateško razmišljanje, odgovornost te orijentiranost na budućnost.

Ponekad pišem i na privatnom blogu o putovanjima i karijeri: medium.com/@mraskaj

Veselim se raditi s tobom!

Martina 🙃

Top